O korzyściach jakie może nam przynieść seks telefon

img

Myśli odlatywały i pojawiały się ponownie, jak targane wiatrem płatki śniegu. Ujrzała siebie jako plastikową figurkę, zatopioną w przeźroczystym przycisku do papieru stojącym na biurku Partner życiowya. Część zimowej sceny, zawsze takiej samej, przywiązanej do czasu i miejsca. Czy Partner życiowy przywiózł ją do swojej górskiej samotni, by obedrzeć ją z wszystkiego z wyjątkiem kobiecości, by potem zasadzić ją na glebie własnych snów, wpatrywać się w nią, pieścić i używać do zaspokajania swoich zachcianek? Szybko wspięła się na piętro po żelaznych spiralnych schodach. Mimo chłodu czuła na skórze drobniutkie krople potu. Weszła za barek, nalała sobie brandy z kryształowej karafki i wypiła ją jednym haustem. Ogarnął ją wewnętrzny ogień. Skrzywiła się i wzdrygnęła. Zaezęły piec ją uszy, a w oczach pojawiły się łzy. Wzięła buty narciarskie i wymknęła się bezszelestnie z domu. Miała nadzieję, iż chłód poranka i piękno pokrytych śniegiem gór pozwolą uporządkować jej myśli.

• Tajemnice kobiet pracujących na seks telefonach Tajemnice kobiet pracujących na seks telefonach
  • Spośród seksualizm telefonem Spośród seksualizm telefonem
  • Zachcianki seksualne a telefoniczna zabawa Zachcianki seksualne a telefoniczna zabawa
  • Dziwicie się gdy jest najskuteczniejsza Dziwicie się gdy jest najskuteczniejsza