Renata: sex konwersacje przez telefon

img

I podczas gdy odmawiała pięć Ave na pamiątkę bolesnych misteriów odkupienia, czuła, iż ze swymi troskami ucieka się teraz pod płaszcz arodzicy - ze swą żałobą z powodu straconych alkohole oraz z jeszcze cięższym cierpieniem z powodu każdego ciosu, który godził w jej synów, a którego odwrócić nie mogła. Maryja, doskonała w czystości oraz pokorze, posłuszna woli pani i najbardziej ze wszystkich matek utrapiona, dojrzy w swym przeogromnym miłosierdziu blady, słaby błysk w sercu grzesznicy, które przepalone żarem namiętności Kwszystkimi grzechami tkwiącymi w naturze miłości - uporem oraz nieposłuszeństwem, twardością oraz zawziętością, pychą oraz przekorą -pozostetło^rzecież sercem matki.

• Regularnie w wielkim świecie związki się rozwodzą a małżonkowie Regularnie w wielkim świecie związki się rozwodzą a małżonkowie
  • W dzisiejszych czasach seks ma sporo twarzy a jeszcze większą W dzisiejszych czasach seks ma sporo twarzy a jeszcze większą
  • Spośród seksualizm telefonem Spośród seksualizm telefonem
  • Z seks telefonem twoje żądania fizyczne staną się faktem Z seks telefonem twoje żądania fizyczne staną się faktem